Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Terzilerde bayram yoğunluğu başladı

Terzilerde bayram yoğunluğu başladı


Diyarbakır'da Ramazan Bayramı yaklaşmasıyla birlikte terzilerde hareketlilik başlamıştır. Vatandaşlar, bayram alışverişinin bir parçası olarak yeni giysilerini terzilere yaptırmak için terzilere akın etmektedir.

Terzilerde bayram yoğunluğu başladı

Vatandaşlar, bayramdan önce aldıkları elbiselerin ölçülerini düzenlemek için terzilere başvurarak yoğunluk oluşturmuştur. Yoğunluğu atlatmaya çalışan terziler ise sahura kadar çalışma yapmaktadır. Yenişehir ilçesi Ofis semtinde esnaf olan genç terzi Esat Sulgun, Ramazan Bayramı yaklaşmasıyla birlikte işlerinin arttığını ifade etmiştir. Sulgun, son bir haftadır işlerinin oldukça yoğun olduğunu ve son günlerde artış yaşandığını belirtmiştir. Müşterilerin getirdiği malzemeleri yetiştirmek için yoğun bir mesaiyle çalıştıklarını dile getiren Sulgun, iftarını açtıktan sonra tekrar dükkana gelip sahur vaktine kadar yoğun şekilde çalıştıklarını anlatmıştır. Vatandaşların genellikle mağazalardan aldıkları kıyafetleri daraltmak veya genişletmek için terziye geldiklerini, bazı vatandaşların ise hazır giyim yerine terzilere giderek kendilerine özel elbiseler diktirmek istediklerini belirtmiştir.

Terziler, yoğun bir mesai harcayarak müşterilerinin beklentilerini karşılamaya çalışmaktadır. Ramazan Bayramı öncesindeki bu yoğunluk terzileri memnun etmektedir. İnsanlar, bayram öncesinde giysilerini terzilere götürerek istedikleri ölçülerde ve modellerde kıyafetlere sahip olmanın keyfini yaşamaktadırlar.

Muhabir : Gülcan ONAT
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi