Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Terk edilen bebekle ilgili adliyeye çıkarılan 5 akrabası serbest bırakıldı

Terk edilen bebekle ilgili adliyeye çıkarılan 5 akrabası serbest bırakıldı


Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde yol kenarına terk edilen bir bebeğin ailesinden gözaltına alınan 5 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe serbest bırakıldı.

Terk edilen bebekle ilgili adliyeye çıkarılan 5 akrabası serbest bırakıldı

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 5 Mayıs'ta Çamlıyayla-Tarsus Karayolu'nda bulunan yol kenarında terk edilmiş bir bebekle ilgili soruşturmayı yürüttü. Bebeğin annesi E.N.I., anneannesi F.I., dedesi R.I., teyzesi E.Ü. ve eniştesi T.Ü. gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından 5 şüpheli adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları nöbetçi hakimlik tarafından serbest bırakıldı. Bebeğin ise Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ve devlet korumasına alınacağı belirtildi.

Bu durumda, gözaltına alınan 5 kişi, serbest bırakıldı ve soruşturma devam ediyor. Bebeğin sağlık durumuyla ilgili detaylı bilgi verilmemiş, ancak tedavisinin devam ettiği ifade edilmiştir. Soruşturma süreci içerisinde, bebeğin terk edilme nedeni ve ailesinin sorumluluğuyla ilgili daha fazla bilgi elde edilmeye çalışılacaktır. Yetkililer, bebeğin güvenliği ve refahı için gerekli önlemleri alacak ve devlet koruması altında kalmasını sağlayacaklardır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi