Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Tercanlı çiftçilere eğitim toplantısı

Tercanlı çiftçilere eğitim toplantısı


Erzincan Valiliği'nin himayesinde Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü işbirliğiyle Tercan ilçesinde çiftçi toplantısı düzenlendi.

Tercanlı çiftçilere eğitim toplantısı

Toplantıda çiftçilere genel zirai konular, kuru fasulye yetiştiriciliği, hububat yetiştiriciliği gibi konular hakkında bilgilendirme yapıldı ve çiftçilerin soruları yanıtlandı.

Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Şahin, tarım teşkilatının çiftçilerin yanında olduğunu ve verimli ve kaliteli üretimin bilgi ile mümkün olduğunu vurguladı. Tarım teşkilatının çiftçileri bilinçlendirmek ve eğitim hizmetlerini çiftçinin yanına götürmek amacıyla köy köy, ilçe ilçe gezdiğini belirtti.

İl Müdürü Şahin, "Tarım ve hayvancılıkla uğraşan değerli çiftçilerimizin çalışma alanlarında birebir yüz yüze görüşerek tarımla ilgili sorunlarını dinleyip çözüm üretmeyi hedefliyoruz. Basın, internet ve sosyal medya aracılığıyla çiftçilere bilgilendirme yapmamıza rağmen bunun yeterli olmadığını düşünüyoruz. Ekiplerimiz her zaman çiftçilerimizin yanında olmaya devam edecek" şeklinde konuştu.

Bu toplantılarla çiftçilere tarımsal konularda bilgi verilerek, sorunlarının çözüme kavuşturulması ve verimli üretimin desteklenmesi amaçlanmaktadır. Tarım teşkilatının çiftçilere yönelik eğitim ve yayım çalışmaları devam edecek ve çiftçilerin ihtiyaçlarına yanıt vermeye devam edecektir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi