Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Tel çite çarparak takla atan aracın sürücüsü yaralandı

Tel çite çarparak takla atan aracın sürücüsü yaralandı


Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yol kenarındaki tel çitlere çarptıktan sonra devrilerek takla attı.

Tel çite çarparak takla atan aracın sürücüsü yaralandı

Kaza, Cumhuriyet Mahallesi Hastane Caddesi'nde dün akşam saat 20.00 sıralarında gerçekleşti. Gazipaşa Devlet Hastanesi'nden çıkan ve Kışlabucağı Caddesi yönünde ilerleyen Turan Batuhan Y. yönetimindeki 07 DE 330 plakalı otomobil, hız yaptığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç, öncelikle yol kenarındaki tel çitlere çarptı ve ardından devrilerek takla attı. Otomobil yan bir şekilde sürüklendikten sonra yol üzerinde durdu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkarılan yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi