Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
TEKNOFEST Dron Şampiyonası Mersin'de yapılacak

TEKNOFEST Dron Şampiyonası Mersin'de yapılacak


Mersin'de düzenlenecek olan TEKNOFEST Dron Şampiyonası ve TEKNOFEST İnsansız Deniz Aracı yarışmaları için Vali Ali Hamza Pehlivan, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Genel Sekreteri Muhammet Saymaz, Operasyon Koordinatörü Ceyhun Kılıç, Mersin İl Sorumlusu Ahmet Bozdoğan ve Adana İl Sorumlusu Kübra İlknur Çetinur'dan oluşan bir heyet kabul edildi.

TEKNOFEST Dron Şampiyonası Mersin'de yapılacak

 Valilik makamında gerçekleştirilen görüşmede, eylül ayında Adana merkezli düzenlenecek olan TEKNOFEST organizasyonu kapsamında Mersin'de yapılacak etkinlikler ele alındı.

Vali Pehlivan, TEKNOFEST yarışmalarının bir kısmının Mersin'de gerçekleştirileceğini belirtti. Mersin'in son iki yılda TEKNOFEST'e en fazla proje gönderen il olduğunu vurgulayan Pehlivan, "TEKNOFEST Dron Şampiyonası ve TEKNOFEST İnsansız Deniz Aracı yarışmaları Mersin'de düzenlenecek. Bunun yanı sıra, farklı etkinliklere de ev sahipliği yapacağız. Özellikle teknoloji meraklısı gençlerimiz ve çocuklarımızın büyük bir heyecanla beklediği ve artık uluslararası bir marka haline gelen TEKNOFEST'in başarılı geçmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Muhabir : İrfan Üstün
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi