Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Tekirdağ’da uyuşturucu, silah ve tarihi eser operasyonu

Tekirdağ'da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda uyuşturucu, silah ve tarihi değeri olan objeler ele geçirildi.

Tekirdağ’da uyuşturucu, silah ve tarihi eser operasyonu

İşte olaylarla ilgili detaylar: Malkara Kozyörük Mahallesi'nde Y.G. isimli bir şahsın evinde gerçekleştirilen aramada, farklı şekil ve boyutlarda toplam 285 adet tarihi eser obje, 40 adet sikke ve 3 adet dedektör bulundu ve ele geçirildi.

Ergene Velimeşe Mahallesi'nde ise S.Ç. isimli bir şahsın işletmesinde 85 adet bandrolsüz puro bulundu ve ele geçirildi.

Şarköy ilçesinde F.U. ve N.A. isimli şahısların bulunduğu bağ evinde yapılan aramada ise 3 gram kubar esrar ve uyuşturucu kullanımında kullanılan 1 adet 0.5 Cl su şişesi bulundu ve ele geçirildi.

Ayrıca Şarköy Mürefte Mahallesi'nde H.Ç., E.Ç., M.F.Ö. ve E.Ç. isimli şahısların ruhsatsız tabanca satışı yaptıklarının tespit edilmesi üzerine 3 ayrı adrese yapılan aramalarda, 2 adet kasatura, 2 gram kenevir tohumu, 2 gram kubar esrar ve 9 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Son olarak, Ergene Velimeşe Mahallesi'nde A.A. isimli bir şahsın üzerinde yapılan üst aramada 1 gram eroin ve 2 gram metamfetamin maddesi bulundu ve ele geçirildi.

Bu olaylarla ilgili olarak toplamda 9 şüpheli gözaltına alındı ve ifadeleri alınmak üzere tutulmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi