Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Tekirdağ’da FETÖ operasyonu: 8 şüpheli yakalandı

Tekirdağ'da gerçekleştirilen bir operasyonda, Adalet Bakanlığı personel alımlarına başvuran adayların alım önceliklerine göre örgüt mensupları tarafından kodlandığı ve bu adaylara referans olan kişilerin bilgilerinin bulunduğu dijital materyal üzerinde yapılan incelemeler sonucunda 7 şüpheli ve FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü içinde faaliyet yürüttüğüne dair bilgiler bulunan 1 şüpheli olmak üzere toplam 8 kişi yakalandı.

Tekirdağ’da FETÖ operasyonu: 8 şüpheli yakalandı

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlar, FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü mensuplarının faaliyetlerini deşifre etmek ve yakalamak amacıyla yapıldı. Yapılan incelemeler sonucunda, 2012-2013 yıllarında Adalet Bakanlığı personel alımlarına başvuran adayların örgüt mensupları tarafından kodlandığı ve referans olan kişilerin bilgilerinin dijital materyalde bulunduğu tespit edildi. Operasyonlar neticesinde Tekirdağ'da ikamet eden 7 şüpheli ve Tekirdağ'da faaliyet yürüttüğü belirlenen 1 şüpheli olmak üzere toplam 8 kişi yakalandı.

Şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi ve adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı kararıyla serbest bırakıldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi