Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Tekirdağ’da feci kaza: 2 ölü, 10 yaralı

Çorlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, işçileri taşıyan bir servis minibüsü ile bir panelvan aracının kafa kafaya çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti ve 10 kişi yaralandı.

Tekirdağ’da feci kaza: 2 ölü, 10 yaralı

Kazanın gerçekleştiği yer, Hatip Mahallesi Salih Omurtak Caddesi (Ergene yolu) üzerindeki Çırak Bayırı mevkiiydi. Kaza sabah saat 07.30 sıralarında meydana geldi.

Kaza, Mehmet Değirmenci'nin yönetimindeki 59 B 4450 plakalı panelvan aracı ile Mustafa Celil'in kullandığı 59 S 1550 plakalı servis minibüsünün kafa kafaya çarpışmasıyla gerçekleşti. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Panelvan aracının şoförü Mehmet Değirmenci ve yolcu Refik Erkan Yedek olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan servis şoförü Mustafa Celil ve minibüsteki 9 işçi ise ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Ergene istikametine giden yol yaklaşık 3 saat boyunca trafiğe kapatıldı. Araçların çekicilerle olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Kazayla ilgili olarak polis tarafından inceleme başlatıldı. Detaylı soruşturma sonucunda kazanın nedeni belirlenmeye çalışılacak.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi