Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Tavşanlı'da 251 hacı adayına yönelik eğitim semineri düzenlendi

Tavşanlı'da 251 hacı adayına yönelik eğitim semineri düzenlendi


Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kutsal topraklara gidecek 251 hacı adayına yönelik eğitim semineri düzenlenmiştir.

Tavşanlı'da 251 hacı adayına yönelik eğitim semineri düzenlendi

Kura sonucunda belirlenen 251 hacı adayı için özel günler öncesinde Tavşanlı Ulucami'nde 2 günlük bir eğitim semineri düzenlenmiştir.

Eğitim semineri, hac ibadetini tanıtmak, haccın heyecanını yaşatmak ve hac sırasında karşılaşılabilecek sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgilendirmeler yapmak amacıyla gerçekleştirilmiştir. İl Müftü Yardımcısı Bahtiyar Kargioglu, İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan, İl Müftülüğü Hac Umre Şube Müdürü İsmail Üstün ve diğer uzmanlar tarafından eğitim verilmiştir.

Seminerde 251 hacı adayı katılım sağlamış ve ayrıca menenjit aşısı olmuşlardır. Diyanet tarafından organize edilen kafile, 23 Mayıs 2024 akşamı saat 22.00'de Tavşanlı'dan Zafer Havaalanı'na hareket edecektir. Uçuşların Zafer Havaalanı'ndan 24 Mayıs 2024 saat 00.04'te Medine'ye gerçekleştirileceği ve hacı adaylarının 5 Temmuz'da geri dönecekleri bilgisi verilmiştir. Bu eğitim ve hazırlık süreci, hacı adaylarının kutsal topraklarda ibadetlerini daha bilinçli ve güvenli bir şekilde yerine getirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi