Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Tatvan’da şiddetli patlama: 1 kişi hayatını kaybetti

Tatvan ilçesinde bir dairede meydana gelen patlama sonucunda alevler daireyi sardı ve bir kişi hayatını kaybetti.

Tatvan’da şiddetli patlama: 1 kişi hayatını kaybetti

Bugün sabah saatlerinde Tatvan ilçesinin Saray Mahallesi'nde bulunan bir binanın 5. katında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, AFAD, AKUT ve sağlık ekipleri sevk edildi. Güvenlik önlemleri alınırken yangının büyümesi üzerine Bitlis Belediyesi İtfaiye Ekipleri de olay yerine yönlendirildi. Yaklaşık 2 saat süren yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. İlk belirlemelere göre, patlamada Bitlis Eren Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde görevli olan Bayram Yalçın (32) hayatını kaybetti.

Bitlis AKUT Başkanı Fevzi Epözdemir, patlamanın etkisiyle bir vatandaşın hayatını kaybettiğini belirtirken, "Sabah saatlerinde yangın çıktıktan sonra vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine intikal ettik. AFAD, AKUT ve belediyenin itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İlk belirlemelere göre patlamanın etkisiyle bir vatandaşımızın hayatını kaybettiğini öğrendik." şeklinde konuştu.

Olayla ilgili olarak savcılık geniş çaplı bir soruşturma başlatmıştır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi