Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Tartıştığı şahsa sokak ortasında pompalı tüfek doğrulttu

Eskişehir'de gece saatlerinde omuz atma tartışması sonrası çıkan kavgada, 3 kişilik gruptaki bir şahıs pompalı tüfekle karşısındakine tehditte bulundu. Polis ekiplerinin müdahalesiyle olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Tartıştığı şahsa sokak ortasında pompalı tüfek doğrulttu

Olay, Tepebaşı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Kayacık Sokak'ta saat 03.30 sıralarında gerçekleşti. Görgü tanıklarına göre, köpek gezdiren bir kişi ile 3 kişilik grup arasında omuz atma nedeniyle sözlü tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle taraflar bıçaklarını çekti. Bu sırada gruptaki bir kişi, karşısındaki şahsa pompalı tüfek doğrulttu.

Polis ekipleri olay yerine intikal ettiğinde, kavga eden şahıslar kaçmaya çalıştı. Pompalı tüfekle tehditte bulunan şahıs, silahını bir aracın altına atarak olay yerinden kaçmaya çalıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kavgaya karışan 4 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı ve araç altında bulunan pompalı tüfeğe el koydu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi