Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Tamir edilen telefonun patlama anı kameraya yansıdı

Tamir edilen telefonun patlama anı kameraya yansıdı


Bitlis'in Ahlat ilçesinde bir telefon teknik servisinde meydana gelen olayda, tamir esnasında bir telefonun bataryası patladı.

Tamir edilen telefonun patlama anı kameraya yansıdı

Olay, Şehit Summani Görgen Caddesi'ndeki Yusuf Altındaş'a ait telefon satış ve tamir dükkanında gerçekleşti. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, telefon tamircisi Yusuf Altındaş'ın tamir ettiği telefonun bataryasının bir anda alev alarak patladığı görülüyor.

Patlama anında, bataryadan çıkan alevler nedeniyle Yusuf Altındaş neye uğradığını şaşırıyor. Yüzünü yanmaktan kurtaran Altındaş, panikle telefonu yere atıp uzaklaşıyor. Daha sonra, telefon tamircisi kısa bir şoktan sonra oluşan yangını söndürmeyi başarıyor. Olayı gazetecilere anlatan Altındaş, "16 yıldır telefon tamir işiyle uğraşıyorum. Müşterimizin getirdiği ve bataryası şişmiş olan telefonun bataryası, havanın sıcak olmasından dolayı patladı. Olayın refleksiyle kendimi dışarı attım ve ardından geri dönüp yangını söndürdüm. Çok şükür olayı ucuz atlattık," dedi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi