Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Taksiye aldığı müşterisi tarafından 20 yerinden bıçaklanıp gasp edildi

Taksiye aldığı müşterisi tarafından 20 yerinden bıçaklanıp gasp edildi


Bursa'nın Mudanya ilçesinde bir taksi şoförü olan Yunus Emre Yüksel (35), aracına müşteri olarak aldığı bir şüpheli tarafından 20 yerinden bıçaklanarak gasp edilmiştir.

Taksiye aldığı müşterisi tarafından 20 yerinden bıçaklanıp gasp edildi

Olay, Mudanya ilçesi Çepni köyünde meydana gelmiştir. İddiaya göre, Yüksel, 16 T 4225 plakalı aracıyla Mudanya'dan Eskişehir'e gitmek isteyen iki yolcu aldı. Eskişehir'e gidip geri dönen iki kişi, Çepni Mahallesi'nde inmek istediklerini belirtti. Ancak burada, 19 yaşındaki bir saldırgan bıçakla taksi şoförü Yüksel'i sırtından ve kolundan 20 kez bıçaklayarak yaraladı. İhbar üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine yönlendirildi. Ağır yaralanan Yüksel, Bursa Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Jandarma ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışmalara devam etmektedir. Yüksel'in yakınları ise hastane bahçesinde güzel bir haber beklemektedir.

Bu olay sonucunda taksi şoförü Yunus Emre Yüksel'in yaşadığı acı ve yaralanması üzücü bir durumdur. Olayın sorumlularının yakalanması ve adalete hesap vermesi için güvenlik güçleri gerekli çalışmaları yapacaklardır. Aynı zamanda, bu tür olaylar trafikte güvenlik ve insanların güvenliği konusunda dikkatlerin artırılması gerektiğini göstermektedir. Toplumda güvenliği sağlamak için işbirliği ve dikkatli davranışlar önemlidir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi