Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Taksim esnafının elektrik çilesi sürüyor: "BEDAŞ bu sorunu çözsün"

Taksim esnafının elektrik çilesi sürüyor: "BEDAŞ bu sorunu çözsün"


İstanbul Taksim'deki bazı esnaflar, yaklaşık bir aydır dükkanlarına kesintili olarak elektrik sağlandığını belirterek, jeneratörlerle aydınlanmak zorunda kaldıklarını ve BEDAŞ'ın çalışmalarının yetersiz olduğunu ifade etti. Sorunun acilen çözülmesini isteyen esnaflar, yetkililere seslendi.

Taksim esnafının elektrik çilesi sürüyor:

Taksim Meydanı'ndaki bazı büfeler, son bir aydır aralıklı elektrik kesintileri yaşıyor. Esnaflar, jeneratörler ile elektrik ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırken, BEDAŞ ekiplerinin geçen hafta yaptığı çalışmalara rağmen sorunların devam ettiği öğrenildi. Zor durumda olduklarını belirten esnaflar, arızanın bir an önce giderilmesini talep etti.

Taksim esnaflarından Yusuf Atalay, yetkililere seslenerek, "Bir aydır Taksim Meydanı'nda büyük sıkıntı yaşıyoruz. Her gün elektriğimiz kesiliyor. Elektrikli cihazlarımız zarar görüyor. İşimiz elektriğe bağlı. 30'a yakın cihazımız var ve bunlar elektrikle çalışıyor. Bir cihaz bozulduğunda, yenisini almak ve tamir ettirmek oldukça zor. Yetkililerden ricamız, lütfen sesimizi duyun. Taksim Meydanı esnafları olarak zor durumdayız, sezondayız. Belki yüklenmeden dolayı arızalar meydana geliyordur, ancak buraya özellikle bilgili BEDAŞ çalışanları gönderilerek bu sorun çözülsün" dedi.

Taksim esnaflarından Ferhat Ateş ise, "Taksim Meydanı'nda elektrik problemi var. Elektrikler sürekli kesiliyor. Bu yüzden dükkanların elektrik sayaçları arızalandı. Şu an jeneratör kullanıyoruz ve tüm gelirimiz mazot parasına gidiyor. Yetkililerin bu elektrik sorununu bir an önce çözmesi gerekiyor" diye konuştu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi