Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Taksim'de polisi tehdit eden, doktorlara saldıran kadınların beraat ettikleri ortaya çıktı

Taksim'de polisi tehdit eden, doktorlara saldıran kadınların beraat ettikleri ortaya çıktı


İstanbul Taksim Meydanı'nda meydana gelen olayda, polis ekiplerinin yolun açılması için uyardığı iki kadın, polis otosuna saldırıp hakaret ederek direndikten sonra güçlükle gözaltına alındı.

Taksim'de polisi tehdit eden, doktorlara saldıran kadınların beraat ettikleri ortaya çıktı

Olayın hastaneye taşınmasıyla iki kadın, burada da kavga çıkararak beyaz kod verilmesine neden oldu. Kadınların beraat ettikleri öğrenildi.

Ağustos ayında Beyoğlu Taksim Meydanı'nda devriye gezen polis ekibi, cadde üzerinden meydana giriş yaptı. Yolda yürüyen iki kadına kornaya basarak yoldan çekilmelerini istedi. Ancak dansçı olduğu ve öğrenci olduğu öğrenilen Zeynep Beren B. (22), polislere bağırarak, “Burası yaya yolu, siz kendinizi ne zannediyorsunuz, defolun başka yerden geçin” dedi. Polisin tekrar uyarısı üzerine, kadın bu kez küfür etmeye başladı.

Kadınlar polise direnerek polis otosunu yumrukladı. Olayı çevredeki vatandaşların duyacağı şekilde hakaret eden kadın, polis otosunun kaputunu yumruklamaya başladı. Polis ekipleri kadını uzaklaştırmaya çalışsa da başarılı olamayınca gözaltına almaya karar verdiler. Kadınlar, polis otosuna bindirilmek istenirken direnmeye ve küfür etmeye devam etti. Yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Hastaneye götürülen kadınlar burada da polis memuruna saldırdı. Hastanede de aynı şekilde küfür ve hakaretler eden kadınlar, doktorlara da saldırdı. Doktorun şikayetçi olması üzerine beyaz kod verildi. Güçlükle alınan sağlık raporunun ardından iki kadın emniyete götürüldü. Kadınlar burada da rahat durmayarak polise saldırdı. İki kadın, geceyi nezarethanede geçirdikten sonra adliyeye sevk edildi ve adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Davada, kadınların işledikleri suçlardan beraat ettikleri ortaya çıktı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi