Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Taksim'de gece kulübü dövüş kulübüne döndü: Sigarayla çarpma kavgasında gözünde bardak patlatıldı

Taksim'de gece kulübü dövüş kulübüne döndü: Sigarayla çarpma kavgasında gözünde bardak patlatıldı


Taksim'de bir gece kulübünde yaşanan olayda, Fas uyruklu Anass E.H., kız arkadaşıyla birlikte eğlenmek için mekana geldi.

Taksim'de gece kulübü dövüş kulübüne döndü: Sigarayla çarpma kavgasında gözünde bardak patlatıldı

Gece saatlerinde, mekanda alkol alıp eğlenirken, üç kişiyle arasında tartışma çıktı. Bu tartışmanın sebebi, şahıslardan birinin Anass E.H.'nin kız arkadaşına çarpmasıydı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Anass E.H.'nin gözüne bardakla vuruldu. Bardağın patlamasıyla birlikte olay büyüdü ve Anass E.H., üç kişi tarafından yerde dakikalarca dövüldü. Bu kavga, güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Anass E.H.'ye ilk müdahaleyi yaptı ve hastaneye kaldırdı. Kavga sonucunda Anass E.H. sağ gözünde görme yetisini kaybetti. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, saldırganları tespit etti. Saldırganların, Anass E.H.'nin gözüne bardakla vuran Ömer Ç. (25), yerde darbedenler ise Osman G. (25) ve Erkan Ç. (22) olduğu belirlendi. Polis, saldırganları Hacıahmet Parkı'nda yakaladı.

Gözaltına alınan saldırganlar, ifadelerinde Anass E.H.'nin kendilerine küfrettiğini iddia etti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan saldırganlar, adliyeye sevk edildi. Ancak mahkeme, saldırganları "kasten yaralama" suçundan adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

Anass E.H. ifadesinde, kız arkadaşıyla eğlenmek için gece kulübüne geldiklerini, mekanda bulunan üç kişiyle sözlü tartışma yaşadıklarını, tartışma sırasında birinin sağ gözüne bardakla vurduğunu ve gözünün kanadığını söyledi. Bu darbe sonucu yere düşen Anass E.H., yerde de üç kişi tarafından darp edildiğini ve bu olay sonucunda sağ gözünde görme yetisini kaybettiğini belirtti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi