Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Tabutuna gelinlik örtülen Çelebi son yolculuğuna uğurlandı

Tabutuna gelinlik örtülen Çelebi son yolculuğuna uğurlandı


Aydın İl Sağlık Müdürlüğü personeli Nazife Çelebi'nin beklenmedik bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmesi üzerine, meslektaşları tarafından duygusal bir tören düzenlendi.

Tabutuna gelinlik örtülen Çelebi son yolculuğuna uğurlandı

Çelebi'nin gelinlik sarılı tabutu, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü önüne getirildi ve burada mesai arkadaşlarından helallik alındı. Törene Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul ve diğer sağlık çalışanları katıldı. Çelebi'nin acı kaybı, ailesi ve sağlık camiasında büyük üzüntü yarattı.

Tören sırasında, Çelebi'nin gelinlik sarılı tabutu ambulansla müdürlüğe getirildi ve İl Sağlık Müdürü Şenkul, aileye başsağlığı dileklerini iletti. Duanın okunmasının ardından mesai arkadaşları, duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına engel olamadı.

Törenin ardından Çelebi'nin cenazesi, İncirliova ilçesinin Dereağzı Mahallesi'ne götürüldü. Öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedilecektir. Nazife Çelebi'nin ani ve beklenmedik ölümü, sağlık camiasında derin bir üzüntü yaratmış ve meslektaşları tarafından sevgi ve saygıyla anılmaktadır. Başsağlığı dileriz.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi