Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Sultangazi'de tıraş olup 600 lira ücreti ödemeden böyle kaçtılar

Sultangazi'de bir berberde, iki genç 600 lira olan tıraş ücretini ödemeden kaçtı.

Sultangazi'de tıraş olup 600 lira ücreti ödemeden böyle kaçtılar

İki saat süren işlemden sonra arkadaşlarını beklediklerini söyleyen gençler, fotoğraf çekilme bahanesiyle berberden uzaklaştı. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 28 Haziran Cuma günü Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki bir berberde meydana geldi. İddiaya göre, iki genç berbere gelerek tıraş ücretini sordu. Çalışan Hikmet Tekin, normalde 350 lira olan ücreti gençler için 300 lira olarak belirledi ve iki genci tıraş etti. İki saat süren işlemin ardından gençler, bir arkadaşlarının daha geleceğini ve hesabı birlikte ödeyeceklerini söyleyerek dışarıya çıktı. Bir süre sonra çalışan Hikmet Tekin'in dalgınlığından faydalanarak fotoğraf çekilme bahanesiyle kaçtılar. Bu anlar, berberin güvenlik kamerasına kaydedildi.

Yaşanan olayı anlatan Hikmet Tekin, "Saat 16.30 civarında 17-18 yaşlarında iki genç geldi. Tıraş ücretini sordular, normalde 350 lira, ama gençler için 300 lira dedim. İkisini yaklaşık iki saat boyunca tıraş ettim. Sonra arkadaşlarının geleceğini ve birlikte ödeyeceklerini söyleyerek dışarıda beklemeye başladılar. Sigara içip, birbirlerinin fotoğraflarını çektiler. Şüphelendim ve fotoğraf çekilme bahanesiyle kaçtılar. Emeğimizi çaldılar. Biz esnafız, elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız. Paramız yok deselerdi ücretsiz de tıraş ederdim, ama böyle yapmaları zorumuza gitti. İnsanlara güvenimiz sarsıldı" dedi.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, iki gencin sırayla tıraş olduktan sonra dışarıya çıkarak bir süre sohbet ettikleri, ardından fotoğraf çekilme bahanesiyle kaçtıkları görülüyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi