Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Sultangazi'de "motosikletle arkadaşımı eve bırakacağım" deyip kayıplara karıştı

Sultangazi'de "motosikletle arkadaşımı eve bırakacağım" deyip kayıplara karıştı


Sultangazi'de yaklaşık 10 gün önce döner salonunda motokurye olarak işe başlayan Ahmet Kavak, gece mesai bitiminde işyerinden ayrıldıktan sonra kayıplara karıştı.

Sultangazi'de

Olay, geçtiğimiz pazar günü gece saat 00.30 sıralarında Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan döner salonunda yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Ahmet Kavak siparişlerini tamamlayıp hesabı teslim ettikten sonra karnını doyurdu ve yanında bulunan arkadaşını eve bırakacağını söyleyerek işyerinden ayrıldı. Ertesi gün işe gelmeyen Kavak’a ulaşamayan işyeri sahibi Hasan Önül, durumu Kavak’ın ağabeyine bildirdi. Ağabeyi de kardeşine ulaşamayınca, işyeri sahibi karakola giderek kayıp kuryesi ve çalınan motosiklet hakkında şikayette bulundu.

Hasan Önül, olayla ilgili olarak şunları anlattı: "Arkadaş 10 gün önce iş aradığını söyledi. Hemşerimizdir dedik ve işe aldık. Daha önce de bu çevrede motorculuk yapmış. Bizimle yaklaşık 10 gündür çalışıyordu ve herhangi bir sıkıntımız yoktu. En son 3 gün önce gece saat 00.30'da hesabı teslim etti. Karnını doyurduktan sonra arkadaşıyla birlikte işyerinden ayrıldı. O günden beri kendisinden haber alamadık. Sabah oldu işe gelmedi. Motorumuz da şu anda kendisinde. Ailesine ulaştık, onlar da herhangi bir haber alamıyor. 3 gündür işlerimiz aksıyor, maddi ve manevi zararımız var. Karakola bildirdik ve şikayette bulunduk."

Olay anı güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, Kavak’ın karnını doyurduğu ve arkadaşını motosikletle eve bırakacağını söyledikten sonra işyerinden ayrıldığı anlar yer alıyor. Şu ana kadar kayıp kuryeden ve motosikletten haber alınamadı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi