Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Sultangazi'de motosiklet sürücüsü feci kazada ağır şekilde yaralandı

İstanbul Sultangazi’de, kask takmayan ve hareket halindeyken cep telefonuyla ilgilenen motosiklet sürücüsü, park halindeki bir servis aracına çarptı ve ağır şekilde yaralandı.

Sultangazi'de motosiklet sürücüsü feci kazada ağır şekilde yaralandı

Olay, dün saat 13.00 sıralarında Cebeci Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, belediye kavşağından dönüp Sultançiftliği istikametine ilerleyen 34 KFE 897 plakalı motosikletin sürücüsü Tahsin M. Saymaz, cep telefonuyla ilgilendiği sırada park halindeki 34 LAT 424 plakalı servis aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kask takmayan motosiklet sürücüsü başını servis aracına çarptı ve yere düştü.

Kazayı gören vatandaşlar, yaralı sürücünün yardımına koştu ve polis ile sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, bölgedeki güvenliği sağladı ve sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaparak Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Sürücünün sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken, servis aracı zarar gördü ve motosiklet kullanılamaz hale geldi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi