Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Sultangazi'de İETT otobüsü park halindeki tıra arkadan çarptı: 8 yaralı

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde, içinde yolcular bulunan bir İETT otobüsü, park halindeki un yüklü tıra arkadan çarptı. Kazada 7 yolcu yaralanırken, araçta sıkışan otobüs şoförü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kaza anı, tır şoförünün aracın üzerinde olduğu sırada güvenlik kamerasına yansıdı.

Sultangazi'de İETT otobüsü park halindeki tıra arkadan çarptı: 8 yaralı

Edinilen bilgilere göre, Sultangazi Habibler yolunda Mustafa Siyami'nin kullandığı 34 KT 8487 plakalı İETT otobüsü, virajı alamayarak kaydı ve yol kenarında park halinde duran 06 DFU 188 plakalı un yüklü tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle tırın üzerinde bulunan tır şoförü sarsıldı ve tırın üzerinden indi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada 7 yolcu yaralanırken, otobüs şoförü araçta sıkıştı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu şoför ve diğer yaralılar sıkıştıkları yerden çıkarılarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alarak yolu trafiğe kapattı, bu nedenle bölgede trafik yoğunluğu oluştu. Ayrıca, kaza yeri havadan dron ile görüntülendi.

Olay yerinde konuşan Ziya Öncel, "Araçta yolcu var. Fazla sürati yok. Bu tırlar ve kamyonlar bu yolu gasp etmiş durumda. Yetkililer önlem alsın. Akşamdan beri park halindeler. Olayın başından beri buradayım, buradaki park yerini lütfen kaldırsınlar" dedi.

Kazanın görüntülerinde, İETT otobüsünün virajı döndükten sonra park halindeki tıra çarpması ve tır şoförünün çarpma sırasında sarsılması görülüyor. Şoför, çarpmanın ardından tırın üzerinden iniyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi