Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Sultangazi'de alkollü sürücü markete daldı, bir kişi ölümden döndü: O anlar kamerada

Sultangazi'de alkollü sürücü markete daldı, bir kişi ölümden döndü: O anlar kamerada


Sultangazi'de geçtiğimiz Pazar günü saat 21.30 sularında Sultançiftliği mahallesinde meydana gelen bir kazada alkollü olduğu iddia edilen bir sürücü, aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek bir markete daldı.

Sultangazi'de alkollü sürücü markete daldı, bir kişi ölümden döndü: O anlar kamerada

Kaza esnasında orada bulunan bir kişi, ölümden dönerken sürücü ise yaralandı. Olay, Ordu Caddesi üzerinde gerçekleşti. 06 GB 3648 plakalı hafif ticari araç sürücüsü Erkan T., iddiaya göre alkollü olduğu sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek markete çarptı. Kazada marketin önünde bulunan çalışan Azat Geçer, şans eseri kurtulurken, sürücü Erkan T. yaralandı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, araç çekici yardımıyla otoparka götürüldü.

Kaza sonrası işyerinde yaklaşık 80 bin TL değerinde maddi zarar meydana geldiği öğrenildi. Kazadan kıl payı kurtulan Azat Geçer, yaşananları şu şekilde anlattı: "Saat 21.30 civarı kapıya hava almaya çıkmıştım. Birden aracın üzerime geldiğini gördüm ve kendimi bir tarafa attım. Araba dolaba çarptı, birçok ürün zarar gördü. Sürücünün de çenesinde kırık olduğunu duydum. Maddi zararımızı karşılanmasını istiyoruz."

Kaza anı, işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde sürücünün aracın kontrolünü kaybederek işyerinin önündeki dolap ve ürünlere çarptığı, market çalışanının ise bir refleksle kazadan yara almadan kurtulduğu görülüyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi