Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Sultanbeyli'de trafikte terör: Baba ile engelli oğluna bijon anahtarı ile saldırdı

Sultanbeyli'de trafikte terör: Baba ile engelli oğluna bijon anahtarı ile saldırdı


Sultanbeyli'de, yüzde 98 engelli oğlu ile eve gitmekte olan bir vatandaşın otomobili, ters yönden gelen bir kamyonetle karşılaştı.

Sultanbeyli'de trafikte terör: Baba ile engelli oğluna bijon anahtarı ile saldırdı

Kamyonet sürücüsüne tek yönlü yolda olduğunu belirten vatandaşa, kamyonet sürücüsü ve yanındaki şahıs hakaret etti. Vatandaş, otomobili geri çekmesine rağmen, kamyonetteki şahsın bijon anahtarıyla saldırısına uğradı. Olay anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde dün saat 11.30 sıralarında gerçekleşti. Yüzde 98 engelli oğlu Yasir Baki'nin hastane kontrollerinin ardından eve dönen Mehmet Baki, tek yönlü yolda ilerlerken karşısına ters yönden gelen bir kamyonet çıktı. Kamyonet sürücüsüne tek yönlü yolda olduğunu hatırlatan Baki'ye, sürücü hakaret ederek "çıksana lan geriye bu yol benim, uğraştırma beni, ben istediğim yoldan giderim, sana mı soracağım?" dedi. Kavga etmek istemeyen Baki, aracını geri çekip kamyonete yol verdi, ancak kamyonetteki Ö.D., bijon anahtarı ve taşla saldırıya geçti.

Ö.D., aracın sileceğine ve kaportasına zarar vererek, aracın kapısını açtı ve engelli Yasir Baki'yi bijon anahtarı ile darp etti. Mehmet Baki'nin "oğlum engelli" demesine rağmen durmayan şahıs, Baki'ye de saldırdı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, yaralanan Mehmet Baki ve oğlu Yasir Baki, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Mehmet Baki ve oğlu, saldırgan Ö.D.'den şikayetçi oldu. Polis, olayla ilgili çalışma başlatarak Ö.D.'yi kısa sürede yakaladı.

Mehmet Baki, olayla ilgili şöyle konuştu: "Engelli oğlumun rutin kontrolü için hastaneye gitmiştik. Oğlum yüzde 98 engelli. Hastane işlemlerini bitirip eve dönmek üzere yola çıktık. Tek yön olan yolda karşımıza bir araç çıktı ve bizi sıkıştırdı. Kendilerine buranın tek yönü olduğunu yanlış gittiklerini söylediğim halde bana hakaret ettiler. Buna rağmen ona yol verdim. Sürücünün yanındaki şahıs çok kızgındı. Aracından inip bize demirle saldırdı. Oğlumun kapısını açarak onu darp ettiler. Benim tarafımdaki kapı beni sıkıştırdıkları için açılmıyordu. Engelli oğlumu korumak için aracın diğer tarafından inmek zorunda kaldım. İndiğimde bana da saldırdılar. Arabama da zarar verdiler. Bijon anahtarı ile kafama vurdular, başım yarıldı. Bu insanların trafikte yer almaması lazım.”

Olayın, cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerinde şahsın baba ve engelli oğluna saldırdığı ve hakaret ettiği anlar yer aldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi