Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Suç makinesi polisten kaçamadı

Adana'da, 60 dolandırıcılık suçu, 1 kasten yaralama suçu ve 1 hırsızlık suçu olmak üzere toplamda 62 ayrı suçtan aranan bir şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

Suç makinesi polisten kaçamadı

Adana Emniyet Müdürlüğü Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüpheli bir şahsın davranışlarından şüphelenerek Mirzaçelebi Mahallesi 31014. Sokak'ta durdurdu.

Yapılan kimlik kontrolünde, şahsın Kaan Can K. olduğu ve 60 dolandırıcılık suçu ile birlikte toplamda 62 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. Bunun üzerine şüpheli, hukuki işlemler için 5 Ocak Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Şüphelinin ifadesi alındıktan sonra emniyetteki işlemleri tamamlandı ve adliyeye sevk edildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü, suçla mücadele kapsamında aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Bu operasyon, kaçak durumda olan ve birçok suçtan aranan bir şahsın yakalanmasıyla sonuçlanmıştır. Yakalanan şahsın adli süreçte yargılanması ve ilgili suçlardan sorumlu tutulması beklenmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi