Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
SUBÜ personelleri Eskişehir’i gezdi

SUBÜ personelleri Eskişehir’i gezdi


Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, üniversite personelleri ve ailelerine yönelik bir Eskişehir Gezisi düzenledi.

SUBÜ personelleri Eskişehir’i gezdi

Gezi kapsamında, Osmanlı Devleti döneminden kalma tarihi dokusuyla ünlü Odunpazarı ilçesi ve Atlıhan El Sanatları Çarşısı, Cam Sanatları Müzesi, Balmumu Heykeller Müzesi, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı, Japon Bahçesi, Hayvanat Bahçesi ve Su Altı Dünyası gibi yerler ziyaret edildi. Ayrıca, ziyaretçilere Eskişehir'in tarihi, doğal güzellikleri ve kültürel yapısı hakkında rehberler tarafından bilgi verildi. Gezi sırasında aynı zamanda Eskişehir'in yöresel lezzetleri de tatma fırsatı bulundu.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, personellerin çeşitli etkinliklerle bir araya gelmesi, kaynaşması ve üniversite dışında da birlikte vakit geçirmesinin kurumsal aidiyeti ve motivasyonu olumlu yönde etkilediği belirtildi. Bu nedenle, geziler, doğa yürüyüşleri ve diğer etkinliklerin devam edeceği vurgulandı.

Bu tür etkinlikler, çalışanların stres atmasına, eğlenmesine ve farklı ortamlarda birlikte vakit geçirmesine olanak sağlar. Aynı zamanda, çalışanların şehirlerinin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmeleri ve kültürel deneyimler yaşamaları da teşvik edilir. Bu tür etkinlikler, çalışma ortamında kurulan ilişkilerin güçlendirilmesine ve çalışanların daha motive ve mutlu olmasına katkıda bulunur.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi