Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
SUBÜ’nün +1 Eğitim Modeli Estonya’da anlatıldı

SUBÜ’nün +1 Eğitim Modeli Estonya’da anlatıldı


Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Tatlı, Türkiye'yi temsil etmek üzere Estonya'nın başkenti Tallinn'de düzenlenen 'Öğrenim Çıktıları ve Gelecek Beceriler' temalı 7. Uluslararası Akran Öğrenme Etkinliği ve Tematik Akran Grubu A - Yeterlilik Çerçeveleri Toplantısı'na katıldı.

SUBÜ’nün +1 Eğitim Modeli Estonya’da anlatıldı

Toplantıda SUBÜ'nün +1 Eğitim Modeli'ni anlattı.

Toplantıya Avrupa ülkelerinden temsilcilerin yanı sıra SUBÜ temsilcisi olarak Prof. Dr. Zafer Tatlı da katıldı. Toplantıda geleceğin meslekleri, Türkiye'nin öne çıkardığı beceriler, yükseköğretimde öğrenme çıktılarının güncellenmesi gereken beceriler, yükseköğretimin toplum ve iş dünyasının gelecekteki ihtiyaçlarını karşılamak için nasıl değişmesi gerektiği gibi konular ele alındı. Katılımcılar "Geleceğin Becerileri" konusunda yapay zeka, duygusal zeka, dijitalizasyon, kritik analitik düşünme, demokratik toplum ve eğitimde fırsat eşitliği gibi başlıklarda bilgi alışverişinde bulundular. Ayrıca Prof. Dr. Zafer Tatlı tarafından katılımcılara "Geleceğin Becerilerine +1 Uygulamalı Eğitimin Katkıları" başlıklı bir sunum yapıldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi