Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
SUBÜ’lü öğrenciler şampiyonadan 4 madalya ve 1 kupa ile döndü

SUBÜ’lü öğrenciler şampiyonadan 4 madalya ve 1 kupa ile döndü


Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin (SUBÜ) karateci öğrencileri, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun (TÜSF) Kırşehir'de düzenlediği Üniversiteler Ligi Türkiye Karate Şampiyonası'nda başarılı bir performans sergilemiştir.

SUBÜ’lü öğrenciler şampiyonadan 4 madalya ve 1 kupa ile döndü

Müsabakalarda SUBÜ öğrencileri toplamda 4 madalya ve 1 kupa kazanmışlardır.

Bengisu Çelik, 68 kilogram Bayanlar Kumite Kategorisi'nde gümüş madalya elde etmiş ve Türkiye ikincisi olmuştur. Emirhan Uygun ise 67 Kilogram Erkekler Kumite Kategorisi'nde gümüş madalya kazanarak Türkiye 2.'si olmuştur.

Buse Nemli, 61 Kilogram Bayanlar Kumite Kategorisi'nde bronz madalya elde etmiş ve Türkiye üçüncüsü olmuştur. Ahmet Bulut ise +84 Kilogram Erkekler Kumite Kategorisi'nde bronz madalya kazanarak Türkiye 3.'sü olmuştur.

Ayrıca, final müsabakalarında Marmara Üniversitesi erkek takımına mağlup olan SUBÜ erkek takımı, turnuva genelindeki performansları sayesinde ikincilik kupasının sahibi olmuştur.

SUBÜ karatecilerinin elde ettikleri madalyalar ve kupa, üniversitenin sporcularının gösterdiği başarıyı ve yeteneklerini göstermektedir. Bu başarılarla SUBÜ, Üniversiteler Ligi Türkiye Karate Şampiyonası'nda önemli bir performans sergilemiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi