Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Su kaynaklarının sürdürülebilirliği hakkında panel düzenlendi

Su kaynaklarının sürdürülebilirliği hakkında panel düzenlendi


Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde, "İklim Değişikliği Perspektifinde Sürdürülebilir Su Yönetimi" konulu bir panel düzenlenmiştir.

Su kaynaklarının sürdürülebilirliği hakkında panel düzenlendi

Panel, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölümü tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilmiştir. Panelde, Ankara Üniversitesi Su Yönetimi Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yeşim Ahi ve Namık Kemal Üniversitesi Su Yönetimi Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halim Orta konuşmacı olarak yer almışlardır.

Panelde, dünya su sağlığının önemi vurgulanmış, su kaynaklarının sürdürülebilirliği için farkındalık oluşturulması amaçlanmıştır. Ayrıca, iklim değişikliğinin su kaynakları üzerindeki etkileri, su kirliliğinin nedenleri ve suyun etkin kullanımı gibi konular da ele alınmıştır. Panel sonunda, plaket takdimi yapılmış ve fotoğraf çekimi gerçekleştirilmiştir.

Bu panel, su kaynaklarının korunması ve sürdürülebilir su yönetimi konusunda bilinç oluşturmayı hedefleyen önemli bir etkinlik olarak dikkat çekmektedir. Panelde yer alan konuşmacıların akademik birikimleri ve uzmanlıkları, bu alanda sağlanması gereken önlemler ve çözümler hakkında değerli bilgiler sunmuş olabilir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi