Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Spordan dönen genç kız "Sapık var" diye bağırınca şüpheli, vatandaşlar tarafından yakalanıp polise teslim edildi

Spordan dönen genç kız "Sapık var" diye bağırınca şüpheli, vatandaşlar tarafından yakalanıp polise teslim edildi


Antalya'nın Manavgat ilçesinde, spor salonundan evine dönmekte olan genç kız S.Ş., Cumhuriyet Köprüsü yakınlarında sözlü tacize uğradı.

Spordan dönen genç kız

S.Ş.'nin "Sapık var" diye bağırması üzerine kaçmaya başlayan şahıs, vatandaşlar tarafından kovalamaca sonucunda yakalandı. Genç kız, tanımadığı bir şahsın arkasından yaklaşarak, "Kalçanız tozlanmış, ne olacak gel ben temizleyeyim" şeklinde sözlü tacizde bulunduğunu belirtti. Olay yerine gelen Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi ekip otosuna aldı.

Olay, Aşağı Hisar Mahallesi Kafeler Caddesi'nde yaşandı. Genç kız, spor yaptıktan sonra evine gitmekte olduğunu ve tenis kortlarının yanına geldiğinde arkasından yaklaşan şahsın kendisine bir şeyler söylediğini belirtti. Kulaklık taktığı için duyduğu sözü tekrar soran genç kız, "Kalçan toz olmuş" cevabını alınca, bunun kendisini ilgilendirmediğini söyledi. Şüpheli M.Ş., "Ne olacak gel ben temizleyeyim" diyerek yanında yürüyünce, S.Ş. "Sapık var" diye bağırdı ve şüpheli kaçmaya başladı. Çevredekilerin yardımıyla şüpheli yakalandı ve polise teslim edildi.

Şüpheli M.Ş., kötü bir niyeti olmadığını belirterek, "Ben 'Arkanız toz olmuş, temizleyeyim' diye uyardım. Beni yanlış anladı. 'Sapık var' diye bağırınca çevredekiler beni yakalayıp tartakladı" dedi.

S.Ş. ve M.Ş., ayrı ayrı ekip araçlarıyla Şelale Polis Merkezi'ne götürüldü. Genç kızın polis merkezinde şikayetinden vazgeçmesi üzerine, sözlü tacizde bulunduğu belirtilen M.Ş. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi