Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Spor okullarında çocuklara ücretsiz eğitim

Spor okullarında çocuklara ücretsiz eğitim


Başiskele Belediyesi, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine destek vermek amacıyla ilçede ikamet eden 4-16 yaş arasındaki çocuklara ücretsiz spor okulları sağlamaktadır.

Spor okullarında çocuklara ücretsiz eğitim

Bu hizmet, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü'nün liderliğinde yürütülen Genc-i Âlâ Gençlik Modeli çatısı altında sunulmaktadır. Belediye, spor, sanat, bilim ve teknoloji gibi alanlarda gençlere hizmet sunarak faaliyetleri arttırmaktadır.

Başiskele Belediyesi, geçmiş yıllarda büyük ilgi gören ve binlerce gence fiziksel, ruhsal ve sosyal açıdan büyük fayda sağlayan spor okullarını ücretsiz olarak devam ettirmektedir. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından koordine edilen spor okullarında geleceğin sporcuları yetişmektedir. İlçede ikamet eden 4-16 yaş aralığındaki çocuklar, fiziksel ve zihinsel gelişimlerine destek olmak amacıyla ücretsiz spor okullarına katılabilmektedir.

Spor okullarında basketbol, voleybol, karate, güreş, yüzme, masa tenisi, jimnastik ve satranç gibi branşlarda çocuklar, uzman eğitmenler eşliğinde eğitim almaktadır. Başiskele Belediyesi Spor Okulları, Genc-i Âlâlı gençlerin ve çocukların spor yaparak fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamasının yanı sıra sosyalleşmelerine de yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda, yetenekli sporcuların keşfedilmesine de olanak sağlamaktadır.

Başiskele Belediyesi Spor Okulları, yetenekli gençleri Başiskele Belediyespor altında lisanslı sporcu olarak yetiştirerek çeşitli yarışma ve şampiyonalara katılmalarını sağlamaktadır. Bu sayede gençler başarıdan başarıya koşma imkanı bulmakta ve ülke sporuna katkıda bulunmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi