Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Sosyal medyadan canlı yayın açarak eniştesini bıçakladı

Sosyal medyadan canlı yayın açarak eniştesini bıçakladı


Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yaşanan korkunç bir olayda, bir şüpheli sosyal medya üzerinden canlı yayın açarak önüne koyduğu satır ve bıçaklarla tehditler savurdu.

Sosyal medyadan canlı yayın açarak eniştesini bıçakladı

Canlı yayın sırasında "Cesareti olmayan izlemesin" ifadelerini kullanan şahıs, daha sonra eniştesini bıçakladı.

Olay, 3 Haziran Pazartesi günü Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde meydana geldi. Özgür U. adlı şüpheli, sosyal medya hesabından canlı yayın açarak evinin bahçesinde önüne koyduğu satır ve bıçaklarla tehditler savundu. Yayın boyunca küfürler eden ve tehditler savuran şahıs, yayınına "Namus Belası" şarkısı eşliğinde devam etti. Bahçeye giren annesi bıçakları almaya çalışsa da başarılı olamadı.

Yayın devam ederken, eniştesi Ertuğrul D.'yi gören Özgür U., hızla yanına koşarak eniştesini bıçakladı. Bir süre sonra yüzü ve vücudu kanlar içinde tekrar görünen şüpheli, küfürler ederek yayını kapattı. Eniştesinin ağır şekilde yaralandığı öğrenilen şüpheli Özgür U., polis ekipleri tarafından yakalandı ve eniştesi hastaneye kaldırıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bu korkunç olay, sosyal medyanın etkisi ve tehlikelerine dikkat çekerken, şiddet içeren içeriklerin kontrolsüz yayılmasının toplumsal sonuçlarına bir kez daha işaret etti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi