Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Sosyal medyada canlı yayın yaparken kaza yaptılar

Bursa'da ticari araç ile halk otobüsünün çarpıştığı kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı. İlginç bir detay ise, kazanın yaşandığı esnada ticari araçtaki bir kişinin sosyal medyada canlı yayın yaptığı anın kaydedilmiş olması.

Sosyal medyada canlı yayın yaparken kaza yaptılar

Kaza, merkez Yıldırım ilçesi Mimarsinan Mahallesi Emniyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Burak Yüksel (19) yönetimindeki 16 BHD 262 plakalı ticari araç, yola aniden çıkan halk otobüsü ile çarpıştı. Çarpışmanın ardından ticari araç, park halindeki başka bir araca çarparak durabildi. Kazada, ticari araçta bulunan Burak Yüksel ve Gökhan Taş (20) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onları Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti.

Kazanın ilginç bir detayı ise, ticari araçta yolcu olarak bulunan Gökhan Taş’ın kaza sırasında sosyal medyada canlı yayın yaptığı ve kaza anının canlı yayına yansıdığı oldu. Ayrıca, kazanın başka bir aracın kamerasına da saniye saniye kaydedildiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Burak Yüksel, kazanın ardından yaptığı açıklamada, “Arkadaşım ile kız arkadaşlarla buluşmak için yola çıkmıştık. Yolda seyrederken aniden önümüze çıkan halk otobüsü bize çarptı. Yayaya çarpmamak için hareket edemedik” dedi. Gökhan Taş ise, “Sosyal medya üzerinden canlı yayın yapıyorduk. Hızımız çok fazla değildi. Halk otobüsü, ara sokaktan çıkarak bize çarptı. Biz de yayaya çarpmamak için manevra yapmadık” şeklinde konuştu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi