Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Söke’de başkanlık koltuğu çocukların oldu

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak amacıyla makam koltuğunu Sıdıka İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Elif Ayça Güç ve Tuna Bayındır'a devretti.

Söke’de başkanlık koltuğu çocukların oldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 104. yıl dönümünde gerçekleşen törende, Söke Belediye Başkanı Arıkan, Sıdıka İlkokulu öğretmen ve öğrencilerini makamında ağırladı. Geleneksel hale gelen bu törende çocuklar, sembolik olarak yönetici koltuğuna oturarak Başkan Arıkan'a katılım gösterdiler. Başkan Arıkan, makam koltuğunu Elif Ayça Güç ve Tuna Bayındır'a teslim etti. Okul Müdürü Cemal Tarık Yaman ve öğretmen Esma Polat da temsili başkanlara eşlik etti.

Başkan Arıkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu özel günün anlamını vurguladı. Çocukların geleceğin temsilcileri olduğunu belirten Başkan Arıkan, halkın takdirini kazanarak emanet edilen başkanlık makamını çocuklara teslim etmenin önemine değindi. Başkan Arıkan, Elif Ayça Güç, Tuna Bayındır ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi