Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Sokak ortasında başından silahla vurularak öldürülen Hilal'in kız kardeşi konuştu

Sokak ortasında başından silahla vurularak öldürülen Hilal'in kız kardeşi konuştu


Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde, 23 Haziran'da meydana gelen ve Hilal Kar’ın yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan cinayet olayında, katil zanlısı Mehmet D. hala yakalanamadı.

Sokak ortasında başından silahla vurularak öldürülen Hilal'in kız kardeşi konuştu

Hilal Kar, eski dini nikahlı eşi Mehmet D. tarafından sokak ortasında kafasına silahla ateş edilerek öldürüldü.

Cinayet sonrası Mehmet D.'nin yakalanamaması üzerine Hilal Kar’ın kız kardeşi Rabia Kar, olayın detaylarını anlattı. Rabia Kar, Mehmet D.'nin sürekli tehditler savurduğunu ve cinayetten önce ailesini de tehdit ettiğini belirtti. Hilal Kar’ın, cinayetten önceki gün iş yerinde tehditler aldığı ve Mehmet D.’nin olay günü ablasını mahalledeki tenha bir yere götürerek iki kez kafasına ateş ettiği ifade edildi.

Rabia Kar, Mehmet D.'nin cezaevinden çıktıktan sonra kendilerini öldüreceğini söylediğini ve olayın bir tasarlanmış cinayet olduğunu düşündüklerini belirtti. Ayrıca, ablasının 5 yaşındaki çocuğunun yaşadığı zor duruma dikkat çekti ve adaletin bir an önce tecelli etmesini istedi. Rabia Kar, katil zanlısının yakalanmaması nedeniyle hem kendilerinin hem de çevrenin tehlike altında olduğunu ve yaslarını düzgün şekilde yaşayamadıklarını ifade etti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi