Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Sivil polise neşter ve av baltası ile direnen gençler, ters kelepçe ile gözaltına alındı

Sivil polise neşter ve av baltası ile direnen gençler, ters kelepçe ile gözaltına alındı


Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, cep telefonunu çaldıkları ve karşılığında para talep ettikleri iddia edilen 5 genç, polislere neşter ve av baltası ile mukavemet gösterince ters kelepçe ile gözaltına alındı. Olay, saat 10.30 sıralarında Konyaaltı Beach Park girişinde meydana geldi.

Sivil polise neşter ve av baltası ile direnen gençler, ters kelepçe ile gözaltına alındı

İddiaya göre, denizde yüzen bir kişinin cep telefonunu alan 5 genç, telefon sahibinin durumu fark etmesiyle tartışmaya başladı. Telefonu sahibine geri vermek için 4 bin TL para isteyen gençler, durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sivil polislere de mukavemet gösterdi. Gençlerin, sivil polislere neşter ve av baltası ile saldırması üzerine bölgeye çok sayıda resmi ve sivil polis ekibi sevk edildi.

Polisler, gençleri biber gazı kullanarak etkisiz hale getirdi ve ters kelepçe ile gözaltına aldı. Gençler polis otosuna bindirilerek karakola götürüldü. Çalındığı iddia edilen cep telefonunun gençlerin üzerinden çıkmaması üzerine, vatandaşlar ve polis ekipleri olayın yaşandığı yerde bulunan kayaların arasında telefon aradılar.

Sahilde yüzen ve olaya şahit olan bir genç, "Telefonu çalmışlar, adam gelip telefonu elinden almaya çalışınca neşterle kendini kesmeye başladı. Adamın cebindeki parayı da almak istediler. Polisler geldi, onlara da saldırdılar" dedi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi