Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Şişli’de akıl almaz olay: Kepçe ünlü oyuncunun duvarını yıktı, kadın şoke oldu

Şişli’de akıl almaz olay: Kepçe ünlü oyuncunun duvarını yıktı, kadın şoke oldu


Şişli'de bir sokakta bulunan bitişik bir binayı yıkan kepçe operatörü, yan binadaki ünlü oyuncu Tufan Gökpınar'ın yaşadığı dairenin duvarını da yanlışlıkla yıktı.

Şişli’de akıl almaz olay: Kepçe ünlü oyuncunun duvarını yıktı, kadın şoke oldu

Olay sırasında evde olan bir kadın büyük bir şaşkınlık yaşadı ve yaşananları kayda aldı. İşçiler ise yıktıkları duvarı tekrar ördü.

Olay, Şişli Merkez Mahallesi'nde geçtiğimiz Perşembe günü öğle saatlerinde meydana geldi. Bir inşaat firması, sokakta bulunan bir binayı yıkmak için çalışmalara başladı. Ancak kepçe operatörü, duvara yanlışlıkla çarptı ve bitişik binada yaşayan ünlü oyuncu Tufan Gökpınar'ın dairenin duvarını da yıktı. Duvar büyük bir gürültüyle yere yıkılırken, Gökpınar'ın arkadaşı Çağla Taşdelen, olay karşısında şok yaşadı.

Evde bulunan kadın, yaşananları kayda alırken, duvarın yıkılmasıyla evin içinden sokağı görmesi de kameraya yansıdı. Diğer bir kadın olan Başak Şahin ise olaydan sonra sokakta yaşananları dışarıdan kaydetti. Olayın ardından firma yetkilileri, Gökpınar ile görüşerek hatayı kabul etti ve yıktıkları duvarı tekrar ördüler. Zabıta ekiplerinin yapılan şikayet üzerine müdahale ederek yıkımı durdurduğu belirtildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi