Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Şişede durduğu gibi durmadı: Arkadaşını bıçaklayarak öldürdü, tahrayla da başkasını yaraladı, 'ben değil içki yaptı' dedi

Şişede durduğu gibi durmadı: Arkadaşını bıçaklayarak öldürdü, tahrayla da başkasını yaraladı, 'ben değil içki yaptı' dedi


Antalya'da çocuk parkında birlikte alkol tüketen bir şüpheli, arkadaşıyla yaşadığı bir tartışma sonucunda onu bıçaklayarak ölümüne sebep oldu.

Şişede durduğu gibi durmadı: Arkadaşını bıçaklayarak öldürdü, tahrayla da başkasını yaraladı, 'ben değil içki yaptı' dedi

Cinayet ekipleri, şüpheliyi başka bir parkta otururken yakaladı. Şüphelinin, olaydan sonra arkadaşıyla birlikte tartıştığı ve onu başından yaraladığı ortaya çıktı. Olay anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Şüpheli, adliyeye sevk edilirken, pişman olduğunu belirterek, "Ben değil, içki yaptı" dedi.

Olay, Muratpaşa ilçesine bağlı Kızılsaray Mahallesi 75. Sokak üzerinde bulunan çocuk parkında Perşembe gecesi saat 02.00 sıralarında gerçekleşti. Parkta kanlar içerisinde hareketsiz yatan bir kişinin olduğunu fark edenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Sağlık ekipleri, üzerinde Süleyman Celebe'ye ait (51) kimlik bulunan ve göğsünde bıçak darbesi olan kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri, olayı bir cinayet olarak değerlendirdi ve inceleme başlattı. Şüpheli olduğuna dair şüpheleri olan ve ifadelerini almak için 6 kişiyi polis merkezine götürdü.

Olay Yeri İnceleme ekipleri, bölgede incelemelerini sürdürürken parkta yerlere saçılmış ve bankta bulunan birçok alkol şişesini delil olarak topladı. Süleyman Celebe'nin cesedi, inceleme tamamlandıktan sonra otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay sonrası güvenlik kameralarını inceledi ve şüphelinin Muaz Ç. (47) olduğunu tespit etti. Görüntülerden yola çıkarak Muaz Ç'nin izini süren ekipler, şüpheliyi başka bir parkta otururken yakaladı.

Muaz Ç'nin olaydan sonra aynı gün hurdacılık yaptığı bir kişi olan Mahmut A.'nın (47) yanına gidip tartıştığı ve ardından ona da başından tahra ile saldırdığı ortaya çıktı.

Gözaltına alınan Muaz Ç, emniyetteki ifadesinde suçunu kabul ettiğini ve alkollüyken tartıştığını ancak olayın nasıl gerçekleştiğini hatırlamadığını söyledi. Muaz Ç, adliyeye sevk edilirken gazetecilere "neden öldürdün" sorusuna cevap vermedi ve pişman olduğunu belirtti. Diğer yaralama olayıyla ilgili olarak ise "Ben değil, içki yaptı" ifadelerini kullandı. Çocuk parkındaki şüpheliyle hayatını kaybeden kişinin kavga anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi