Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
'Şirin dede' lakaplı torbacı yakalandı

'Şirin dede' lakaplı torbacı yakalandı


Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 'Huzur ve Güven' uygulamaları kapsamında uyuşturucu satıcısı olarak bilinen ve "Şirin Dede" lakabıyla tanınan bir kişiyi yakaladı.

'Şirin dede' lakaplı torbacı yakalandı

Ekipler, Beyazıt Mahallesi'nde gerçekleştirdikleri operasyonda şüpheli bir şahsı durdurarak sorguladılar. 48 yaşındaki T.G. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada, satışa hazır halde 43.80 gram uyuşturucu madde bulunan bir poşet ele geçirildi. T.G.'nin "Şirin Dede" olarak bilinen bir torbacı olduğu belirlendi ve gözaltına alındı. Şüpheli daha sonra emniyete götürüldü.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kentin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla şok uygulamaların sürekli olarak devam edeceğini ifade ettiler. Bu tür operasyonlarla uyuşturucu ticareti gibi suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması hedeflenmektedir. Emniyet güçleri, toplumun güvenliğini sağlamak için çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini vurguladılar.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi