Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Simav Hisarbey köy camisine Diyanet Okuma Salonu

Simav Hisarbey köy camisine Diyanet Okuma Salonu


Hisarbey köyü Molla Mehmet Camii müştemilatında bulunan Diyanet Okuma Salonu projesinin tamamlanıp hizmete açıldığı bildirilmiştir.

Simav Hisarbey köy camisine Diyanet Okuma Salonu

Açılış törenine Hisarbey Molla Mehmet Camii İmam Hatibi İsmail Göktepe'nin konuşmasıyla başlanmış, ardından İlçe Müftüsü Hasan Serçe tarafından kurdele kesimi ve açılış duası gerçekleştirilmiştir. Açılışın ardından katılımcılara ve köy halkına pilav ve ayran ikramı yapılmıştır.

Diyanet Okuma Salonu, cami müştemilatında yer alarak köy halkına hizmet verecek bir alan olarak tasarlanmıştır. Bu tür okuma salonları, insanların dini kaynaklara erişimini kolaylaştırmak, ilmi çalışmalar yapmalarını teşvik etmek ve dini bilgi ve kültürün yayılmasına katkıda bulunmak amacıyla oluşturulmaktadır. Hisarbey köyü Molla Mehmet Camii'nin müştemilatında bulunan bu okuma salonu da köy halkının dini çalışmalarını gerçekleştirebilecekleri bir mekân olarak hizmete sunulmuştur.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi