Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Siirt'te 11 Yıl 10 Ay Hapis Cezası Bulunan Aranan Şahıs, Kurtalan'da Yakalandı

Siirt'te 11 Yıl 10 Ay Hapis Cezası Bulunan Aranan Şahıs, Kurtalan'da Yakalandı


Siirt'te 5 ayrı suçtan aranan şahıs, Kurtalan ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Siirt'te 11 Yıl 10 Ay Hapis Cezası Bulunan Aranan Şahıs, Kurtalan'da Yakalandı

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü'nün yoğun çabaları sonuç verdi. Şehirdeki 5 ayrı suçtan aranan ve toplamda 11 yıl 10 ay hapis cezasıyla aranma kaydı bulunan S.G. isimli şahıs, Kurtalan ilçesinde yakalandı.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçak ve aranan şahısların yakalanması için kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında, S.G. isimli şüphelinin adı geçen suçlardan dolayı 11 yıl 10 ay hapis cezası aldığı ve aranma kaydı bulunduğu belirlendi. S.G.'nin suçları arasında Siirt'te 4 ayrı konutta gerçekleştirilen silahlı yağma suçuyla 7 yıl 6 ay, Nazilli İlamat ve İnfaz bürosu tarafından işlenen hırsızlık suçuyla 4 yıl 4 ay ceza bulunmaktadır.

Kolluk kuvvetleri, detaylı istihbari çalışmalarının ardından S.G.'yi Kurtalan ilçesinde başarılı bir operasyonla yakalamayı başardı. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri hâlâ devam etmektedir.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, suçluların adalete teslim edilmesi ve kamu güvenliğinin sağlanması için kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürecek. Bu yakalama, halkın güvenliği ve suçla mücadeledeki başarının bir göstergesi olarak dikkat çekmektedir.

Muhabir : Aras Fırat Almaz
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi