Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Şiir Temalı Video Yarışması Ağrı'da Başlıyor

Şiir Temalı Video Yarışması Ağrı'da Başlıyor


Şiir Temalı Video Yarışması Ağrı'da Başlıyor: Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Şiir Temalı Video Yarışması Ağrı'da Başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Şiir Temalı Video Yarışması" düzenleniyor. Bu yarışma, il genelindeki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlenmektedir. Yarışmanın son başvuru tarihi 3 Mayıs 2024 olarak belirlenmiştir.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek yaptığı açıklamada, yarışmanın detaylarını paylaşmıştır. Kökrek, öğrencilerin şiir evrenine adım atmalarını sağlamayı ve onların beğendikleri şiirlerden yola çıkarak videolar tasarlamalarını istediklerini ifade etmiştir. Yarışmanın öğrencilerin sanatsal ve edebi yeteneklerini ortaya çıkarmanın yanı sıra, dijital dünyaya adım atmalarına ve yeteneklerini gösterme fırsatı elde etmelerine de olanak sağlayacağını belirtmiştir. Kökrek ayrıca, geçen ay düzenlenen "Kutadgu Bilig'ten Hareketle Nesne Tasarımı Yarışması"nda ortaya çıkan güzel tasarımları da takdir etmiş ve bu ayki yarışmada da öğrencilerin yeteneklerini videolar aracılığıyla göstermelerini beklediğini ifade etmiştir.

Yarışmanın sonuçları 10 Mayıs 2024 tarihinde kurumun sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacaktır. Bu yarışma, öğrencilere şiirle ilgili becerilerini geliştirme ve kendi yeteneklerini sergileme fırsatı sunarken, aynı zamanda dijital teknolojileri kullanma becerilerini de teşvik etmektedir.

Muhabir : Aras Fırat Almaz
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi