Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Seyhan polisi saksıya gizlenmiş halde uzun namlulu silah ele geçirdi

Adana’da Seyhan polisinin gerçekleştirdiği iki ayrı ev baskınında, 2 ruhsatsız tabanca ve saksıya gömülü uzun namlulu bir silah ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 3’ü kadın toplam 4 kişi gözaltına alındı.

Seyhan polisi saksıya gizlenmiş halde uzun namlulu silah ele geçirdi

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü, "Huzurunuz Gururumuz" sloganı doğrultusunda ruhsatsız silah bulunduranlara yönelik operasyonlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Seyhan Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Ova Mahallesi'nde bulunan iki evde ruhsatsız silah olduğu bilgisine ulaştı.

Polis ekipleri, bu bilgi üzerine Leyla G. ve Suzan A.'nın evlerine baskın düzenledi. Leyla G.'nin evinde yapılan aramalarda, çiçek saksısındaki toprağı kazan polis ekipleri, çuval içine gizlenmiş uzun namlulu bir silah, 2 şarjör ve 68 mermi ele geçirdi. Suzan A.'nın evinde ise 2 ruhsatsız tabanca ve 10 mermi bulundu. Gözaltına alınanlar arasında Leyla G., akrabası A.K. (17), Suzan A. ve gelini Tuğba A. bulunuyor.

Şüphelilerden A.K. ifadesinde, “Leyla’nın evinde bulunan uzun namlulu silah bana ait. Birkaç gün önce tanımadığım bir kişiden satın aldım. Balkonda toprağı kazarak çuvala koyup sakladım” dedi. Leyla G. ise, “A.K., eşimin yakını. Bir hafta önce kız arkadaşıyla buluşacağını söyleyip evin anahtarını istemişti. Evime ondan başkası girmedi. Silah A.K.’nin” diyerek suçu reddetti. Suzan A. ve Tuğba A. da silahların kendilerine ait olmadığını belirtti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.K., Leyla G., Suzan A. ve Tuğba A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi