Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Serinlemek için Tortum gölüne giren çocuğun cesedine ulaşıldı

Serinlemek için Tortum gölüne giren çocuğun cesedine ulaşıldı


Erzurum'da dün serinlemek için arkadaşlarıyla birlikte Tortum Gölü'ne giren ve kaybolan çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.

Serinlemek için Tortum gölüne giren çocuğun cesedine ulaşıldı

Olay, dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Bedirhan Kotan (16), arkadaşlarıyla birlikte serinlemek amacıyla Tortum Gölü'ne girdi ve bir süre sonra suda gözden kayboldu. Arkadaşlarının ve çevredeki vatandaşların tüm çabalarına rağmen Bedirhan'a ulaşılamadı. Gece boyunca devam eden arama çalışmaları da sonuçsuz kaldı.

Vatandaşlar, destek ekipler gelene kadar kendi imkanlarıyla balık ağları kullanarak gölde tarama yapmaya çalıştılar ancak başarılı olamadılar. Trabzon'dan gelen jandarma arama kurtarma ekipleri, yoğun bir çalışmanın ardından Bedirhan Kotan'ın cansız bedenine bugün sabah saatlerinde ulaştı. Bedirhan'ın cesedi karaya çıkarılırken, göl kenarında bekleyen yakınları gözyaşlarına boğuldu.

İlçe sakinleri, Tortum Gölü'nde benzer trajedilerin yaşanmaması için gerekli güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğini belirttiler.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi