Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Sel sularına kapılan araçtaki 2 kişi yaralandı

Sel sularına kapılan araçtaki 2 kişi yaralandı


Hatay'ın Dörtyol ilçesinde kuvvetli yağışlar nedeniyle bir köprüde meydana gelen olayda, taşan derenin sularına kapılan bir araçtaki 2 kişi yaralandı.

Sel sularına kapılan araçtaki 2 kişi yaralandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü daha önceden Doğu Akdeniz bölgesinde kuvvetli yağış uyarısında bulunmuştu. Bu uyarılar doğrultusunda Pazar günü sabah saatlerinden itibaren Hatay'da kuvvetli yağışlar başladı. Yağışlarla birlikte derelerin debisi yükseldi ve sel felaketleri yaşandı. Dörtyol ilçesi Çayboğazı Mahallesi'nden geçen dere de aşırı yağışlar sonucunda yükseldi. Gece saatlerinde dere üzerinde bulunan Dörttaş köprüsü, bir aracın üzerinden geçtiği sırada kısmen çöktü. Bu çökme sonucunda araç içerisinde bulunan 2 kişi sel sularına kapıldı. İçlerinden bir kişi kendi çabalarıyla kurtulmayı başardı, diğer kişi ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Ancak, araç sel suları altında kalmış durumda ve kurtarılmayı bekliyor. İtfaiye ekipleri araçtaki kişiyi kurtarma çalışmalarına devam etmektedir. Bu tür doğal afetlerde güvenlik ve kurtarma ekipleri hızlı bir şekilde müdahale etmekte ve insanların güvenliğini sağlamak için çaba göstermektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi