Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Çocuklarla Eğlendi ve Bisiklet Müjdesi Verdi

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Çocuklarla Eğlendi ve Bisiklet Müjdesi Verdi


Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'ne katılarak çocuklarla eğlendi ve bisiklet hediye edeceğini açıkladı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Çocuklarla Eğlendi ve Bisiklet Müjdesi Verdi

Başkan Avukat Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'ne aktif olarak katıldı ve çocuklarla bir araya gelerek keyifli anlar yaşadı. Şehitkamil Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikler, çocukların bayram coşkusunu paylaşma amacıyla Merveşehir Stadyumu'nda gerçekleştirildi.

Başkan Avukat Umut Yılmaz, çocuklarla birlikte yüzlerini boyayarak etkinliğe renk kattı. Halat çekme ve çuval yarışı gibi geleneksel çocuk oyunlarına katılan Yılmaz, çocuklarla birlikte eğlendi ve toplanan topları sayarak çocukların heyecanını paylaştı. Ayrıca, akıl ve zeka oyunlarında çocuklarla birlikte hamleler yaparak onlara eşlik etti ve isteyen her çocukla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programda konuşma yapma fırsatı bulan Başkan Avukat Umut Yılmaz, çocuklara bisiklet hediye edeceklerini müjdeledi. Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'nde görevli olan personelin çocukları eğlendirme konusundaki emeklerinin önemine vurgu yapan Yılmaz, organizasyondaki tüm görevlilere teşekkür etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz'ın çocuklarla bir araya gelerek aktif bir şekilde katıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, çocukların mutluluğunu ve bayram coşkusunu artırdı. Başkan Yılmaz'ın çocuklara bisiklet hediye etme sözü, etkinliğin anlamlı bir hediyeyle taçlandırılmasını sağladı.

Muhabir : Aras Fırat Almaz
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi