Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Demirkıran şehadetinin yıl dönümünde anıldı

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Demirkıran şehadetinin yıl dönümünde anıldı


Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Demirkıran'ın anısını yaşatmak ve ailesine destek olmak için yapılan bu anlamlı ziyaret, askeri birlik içindeki dayanışmanın ve bağlılığın bir göstergesi olarak kaydedildi.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Demirkıran şehadetinin yıl dönümünde anıldı

Şehitlerimizin ailelerine verilen bu destek, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ve jandarmanın manevi değerlerine olan bağlılığını ve şehitlerimize duyulan saygıyı gösteriyor.

Sultanhisar İlçe Jandarma Komutanlığı personelinin, şehidin ailesini ziyaret ederek onlarla bir araya gelmesi ve acılarını paylaşması, Türk milletinin ve devletin şehit ailelerine olan saygısını ve desteklerini ortaya koyuyor. Bu tür ziyaretler, şehitlerimizin emanetlerine ve ailelerine verilen değeri ve onların yanında olduğumuzu göstermek adına son derece önemlidir.

Şehitlerimizin fedakarlıkları ve ailelerinin yaşadığı acılar, milletimizin hafızasında daima canlı tutulmalıdır. Onların anıları ve emanetleri, Türkiye'nin her köşesinde yaşatılmalı ve sahip çıkılmalıdır. Sultanhisar İlçe Jandarma Komutanlığı personelinin bu duyarlı ziyareti, bu değerlerin yaşatılmasına önemli bir katkı sağlamıştır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi