Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Sayısız öğrenciyi hayata hazırlayan öğretmenlere vefa

Sayısız öğrenciyi hayata hazırlayan öğretmenlere vefa


Manisa'da bulunan Yunusemre ilçesindeki Laleli Mahallesi'nde yer alan Organize Sanayi İlkokulu, 1983-1984 eğitim-öğretim yılından bu yana hizmet vermektedir.

Sayısız öğrenciyi hayata hazırlayan öğretmenlere vefa

Okul, 40 yıllık eğitim hizmetinin ardından emekliye ayrılan veya başka yerlere tayinle gitmiş olan öğretmenler için bir vefa günü düzenlemiştir.

Vefa gecesi etkinliği, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş'ın da katılımıyla gerçekleşmiştir. Etkinlik kapsamında, farklı bölgelerden gelen eski öğretmenlere hediyeler sunulmuştur. Ayrıca, okulda görev yapmış olan öğretmenlerin fotoğraflarından oluşan bir slayt gösterisi sunulmuştur.

Okul Müdürü Dilek Erkol Toptaş, vefa günü etkinliğiyle ilgili yaptığı açıklamada, okula hizmet etmiş ve şu anda farklı yerlerde görev yapan veya emekliye ayrılmış olan öğretmenler için bu etkinliği düzenlediklerini belirtmiştir. Etkinliğin amacının, okula hizmet etmiş öğretmenleri unutmadıklarını göstermek olduğunu vurgulamıştır. Ayrıca, yeni görev yapan öğretmenlerle tanışma fırsatı da sağlandığını ifade etmiştir. Erkol Toptaş, tüm öğretmenlere teşekkür ederek sözlerini tamamlamıştır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi