Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Savrulan motosikletin sürücüsü yön tabelasına çarpıp ağır yaralandı

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde yaşanan bir trafik kazasında, dönüş yapmaya çalışan bir otomobile çarpmamak için manevra yapan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Savrulan motosikletin sürücüsü yön tabelasına çarpıp ağır yaralandı

Olay anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kazanın detayları şöyle: D.P. idaresindeki 03 KV 018 plakalı otomobil trafikte ilerlerken dönüş yapmak istedi. Bu sırada tescilsiz motosikleti kullanan 17 yaşındaki M.C.A., otomobile çarpmamak için ani bir manevra yaptı. Kontrolden çıkan motosiklet savruldu ve M.C.A. motosikletten fırlayarak bir yön tabelasına çarptı. Güvenlik kamerası görüntüleri, M.C.A.’nın şiddetli bir şekilde yön tabelasına çarpıp ardından yere düştüğünü gösteriyor.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan M.C.A.’yı ambulansla hastaneye kaldırdı. M.C.A.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kazanın ardından polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı. Ayrıca, M.C.A.’nın ailesinin otomobil sürücüsü D.P.'den şikayetçi olacağı öğrenildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi