Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Şarkılar otizimli bireyler için söylendi

Şarkılar otizimli bireyler için söylendi


Balıkesir Türk Müziği Korosu, Otizimli Bireyleri Destekleme Vakfı işbirliğiyle düzenlediği konsere, Selahattin Altınbaş'ın eşsiz eserleri sayesinde unutulmaz bir deneyim yaşandı.

Şarkılar otizimli bireyler için söylendi

Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik, Susurluk İlçesi'nde doğan ünlü bestekar Selahattin Altınbaş'ın eserlerinin sunumuyla sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Konser, Berk Ersöz'ün başarılı sunumuyla başladı ve Obidev'den eğitim alan mehter takımının coşkulu performansıyla salonu dolduran izleyicilere heyecan verdi. Gösterinin ardından, Balıkesir Türk Müziği Korosu'nun Sanat Yönetmeni ve Koro Şefi Atik Sahil'in yönetiminde seslendirdiği şarkılar büyük bir alkış aldı. Konserin ikinci bölümünde ise TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Tuğçe Pala sahneye konuk oldu.

Konserin açılış konuşmasını yapan Balıkesir Musiki Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nilgül Bulca'nın ardından, Balıkesir Otizmli Bireyleri Destekleme Derneği Başkanı Fatma Tabanlı, otizmli bireyler yararına düzenlenen bu özel konser için emeği geçen herkese teşekkür etti.

Balıkesir Musiki Derneği Onursal Başkanı Levent Tellioğlu ve Balıkesir Musiki Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nilgül Bulca'nın da katıldığı Balıkesir Türk Müziği Korosu Konseri'ne Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, Altıeylül Belediye Başkan Vekili İsmail Baha Torun ve birçok sanatsever yoğun ilgi gösterdi.

Muhabir : Mehmet Fatih ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi