Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Sarıyer'de bisikletli çocukları darbeden saldırgan tutuklandı: İfadesi ortaya çıktı

Sarıyer'de bisikletli çocukları darbeden saldırgan tutuklandı: İfadesi ortaya çıktı


İstanbul Emirgan sahilinde, bisiklet süren 15 yaşındaki çocuğu, bisiklet yolundan yürüdüğü için uyarması üzerine darbeden saldırgan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sarıyer'de bisikletli çocukları darbeden saldırgan tutuklandı: İfadesi ortaya çıktı

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 16.00 sıralarında Sarıyer Emirgan Sahili'nde meydana geldi. A.Ç. (15), arkadaşı ile birlikte bisiklet yolunda seyir halindeyken yaya bir vatandaşı yoldan çekilmesi için uyardı. Bu uyarı üzerine şahısla ikinci çocuk arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından şahıs, A.Ç.'yi yumruklayarak darp etti. Yaşananlar, çevredeki vatandaşların araya girmesiyle son buldu ve olay anı çevredeki bir işletmenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

A.Ç.'nin şikayeti üzerine saldırgan Adem A., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen Adem A., ifadesi alındıktan ve “kasten yaralama” ile “tehdit-hakaret” suçlarından adli işlem yapıldıktan sonra adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adem A. ifadesinde, “Ben gölgeden yürüyordum, bisiklet yoluna yakın yürüdüğümün farkında değildim. Yanımdan iki bisikletli geçti, çok yakın geçtiler. Daha sonra içlerinden biri 'burası bisiklet yolu, kenardan yürüsene' diye bana seslendi. Ben de kendisine 'az kenardan geçsen zaten yolundan gideceksin' dedim. O da 'polisi arayacağım, burada bekle' dedi. Ben de bekleyeceğimi söyledim. O sırada eşim ve çocuklar ağlamaya başladı, korkmuşlardı. Bu şahıslar 'biz Sarıyer'de oturuyoruz, sen göreceksin' diyerek küfür, tehdit ve hakarette bulundu. Ben de gitmeleri için normal bir şekilde tokat attım ve çocuk motosikletin üstüne düştü. Daha sonra eşim ve çocuklarım çok korktukları için oradan geçen bir taksiye binip eve gittim” dediği öğrenildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi